De oude schoenendoos

Publicatiedatum: Dinsdag 26 juli 2022

"Zoekplaatjes" in de Oude Schoenendoos

Onze website is al lang bij u bekend. U geniet wel eens van de oude foto's, filmmateriaal en al het geen u daar nog meer kunt vinden.

De optie "Zoekplaatjes" op onze website is nu geheel vernieuwd en is hierdoor een uitdaging geworden om regelmatig te bezoeken. We tonen hier foto's waar we graag iets meer van willen weten en daarvoor vragen we uw hulp.

U kunt ons helpen om onbekende of deels ontbrekende tekst bij de foto's aan te vullen. Hiervoor kun u onze rubriek *Zoekplaatjes* gebruiken.

 Bezoek onze website  www.stichtingdeoudeschoenendoos.nl en ga eens op ontdekkingstocht door bovenin op de Menukaart op de knop - Zoekplaatjes - te klikken. 

Ga gerust de uitdaging eens aan, het is eenvoudig om vanaf onze website op een foto te reageren via de ingebouwde - Reactie - knop.

 

Tentoonstelling verplaatst naar 19 en 20 november

In het weekend van 12 november zijn er diverse evenementen in de kerk. Om de intocht van Sinterklaas niet in de wielen te rijden hebben we besloten de datum van de tentoonstelling een week op te schuiven. Zo heeft ieder de ruimte. We zijn druk bezig het programma in te delen en foto’s uit te zoeken die wij willen u willen laten zien. De nadruk ligt op foto’s van verenigen omdat onze Schoenendoos dan ook 40 jaar bestaat. Nog twee van de oprichters doen nog steeds mee, te weten Loed Rongen en Jan Hendriks. De foto van de oprichting komt er ook bij te hangen. U herkend vast nog meer mensen.

Kijk op www.stichtingdeoudeschoenendoos.nl en reageer op de zoekplaatjes of bekijk alleen de foto’s. Veel plezier.

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: