informatiebijeenkomst vrijwilligersverzekering

Publicatiedatum: Zondag 25 februari 2024

Informatiebijeenkomst Vrijwilligersverzekering

Op donderdag 28 maart 2024 organiseert het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein in samenwerking met Aad Overvliet een informatiebijeenkomst over de vrijwilligersverzekering.

De gemeente Land van Cuijk heeft haar vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties verzekerd via de VNG Vrijwilligersverzekering van Centraal Beheer Achmea. Maar wie is er nu precies verzekerd en welke dekkingen biedt deze verzekering? Tijdens deze informatiebijeenkomst neemt Aad Overvliet je mee in de wereld van verzekeringen. Wat houdt het precies in en welke zaken zijn belangrijk om rekening mee te houden. Uiteraard is er ruimte voor vragen en uitwisseling.

Aad Overvliet is oprichter van het HelpLoket. Zij verkopen geen verzekeringen, maar geven goede en deskundige raad aan stichtingen en verenigingen als het gaat om verzekeringskwesties. Daarnaast heeft het HelpLoket zich de laatste tijd ook ontwikkeld als vraagbaak rondom juridische kwesties. Denk aan statuten en huishoudelijk reglement, vragen over zelf afgesloten verzekeringen, maar ook de nieuwe Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur en vindt plaats in Sint Anthonis (Oelbroeck, Breestraat 1D). Aanmelden is verplicht en kan via het aanmeldformulier op onze website of door een mail te sturen naar mvplein@sociom.nl o.v.v. ‘vrijwilligersverzekering’. Benoem hierin je naam, telefoonnummer, het aantal deelnemers en eventuele vragen over de verzekering die je graag beantwoord wilt hebben. 

We ontmoeten je graag op de 28e!

Geplaatst door: Marjan Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: