collecte KWF

maandag 01 september 2008
KWF start collecteweek op 1 september.

Op maandag 1 september gaat de grootste collecte van Nederland weer van start. Met maar liefst 120.000 vrijwilligers heeft KWF Kankerbestrijding het grootst aantal vrijwilligers op de been wat resulteert in de hoogste collecte opbrengst.
Al zestig jaar is collecteren heel succesvol. Met de totale opbrengst kunnen zeventien wetenschappelijke onderzoeken gedurende vier jaar gefinancierd worden.
Nog steeds groeit het aantal kankerpatiënten per jaar.
Daarom is ook uw steun hard nodig. Meer wetenschappelijk onderzoek maakt het mogelijk om patiënten beter de diagnosticeren, behandelingen op maat te bieden en een betere nazorg voor deze groter wordende groep patiënten te bieden.

In de bijna zestig jaar dat KWF Kankerbestrijding zich inzet voor de finaciering van wetenschappelijk onderzoek en de voorlichting, en patiëntenondersteuning is veel bereikt.
Kanker is niet altijd meer het doodvonnis. De overlevingskansen zijn gestegen tot meer dan 50 %. Maar, de strijd is nog niet gestreden.
KWF kankerbestrijding roept u op om ook dit jaar weer gul te geven voor een betere kwaliteit van leven voor het nog groeiend aantal patiënten in de toekomst.

De collectant van KWF Kankerbestrijkding komt in de week van maandag 1 t/m 6 september weer bij u aan de deur.
Elke collectant kan zich legitimeren. KWF Kankerbestrijding is te herkennen aan het rood-wit-blauwe logo met de krab en aan het keurmerk van het Centraal Bureau Fondsenwerving.
Wie de collectant mist, kan een gift overmaken op giro 26000.

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar agenda-overzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: